Stránky

nedeľa 27. januára 2019

Junk Journal - 1

Ahojte,
zapojila som sa do jedného projektu - Junk Journal - ktorého pokyny nájdete na ArtGrupa alebo na stránke WuWu. V skratke ide o vytvorenie albumu na fotografie a poznámky. A každý mesiac sa tvorí dvojstránka so zadanou podmienkou, ktorú je potrebné dodržať. Najlepšie na tom je, že na konci je možné vyhrať :) a to ma veľmi motivuje :D ... sponzorom celého projektu je AB Studio Aga Baraniak a ArtGrupa ATC.

Tu je moja prvá dvojstránka. Prvou podmienkou je použitie tkaniny. Ja som použila rôzne čipky a samotnú tkaninu nájdete v názve Life, ten som vystrihla z látky...okraje som trocha "rozstrapkala". 

Na fotografie som vytvorila obálku, a aby bolo jasné, že tam idú fotografie, nalepila som na vrch obálky obrázok fotoaparátu. Na poznámky som vytvorila zápisník. Oba komponenty som "vsunula" do papierových zarážok. 

Urobila som aj krátke video...prepáčte za kvalitu, ale nie som úplný odborník na konce :) proste to seklo jak kríže...:) a natáčala som to jednou rukou, druhou rukou som sa snažila ukázať všetky zákulisia tejto dvojstránky...ale tak základ je vidieť, a to je dôležité :) Video nájdete TU.








Zuzana

6 komentárov: