Stránky

utorok 20. januára 2015

Ďakujem, že ste

Trocha štatistiky k dnešnému dňu:

  • prvý príspevok som zapísala 20.2.2008
  • doteraz som vložila na svoj blog 750 príspevkov
  • počet zobrazení stránok: 246961
  • ja sledujem vyše 500 blogov, z toho je veľa slovenských, českých, poľských a anglických/amerických.
  • 295 je krásne číslo - predstavuje mojich sledovateľov a pre mňa znamená veľa, pretože som si našla medzi vami za tých 7 rokov spriaznené duše, virtuálne kamarátky, ktoré ma inšpirujú a posúvajú ďalej. S niektorými prežívam ich životné cesty, ale ku všetkým veľmi rada nakuknem, čo je nové...
Spomínam si na svoje začiatky :))) Môj prvý blog, ktorý som začala sledovať už neexistuje... ale bol český a strááášne moc som sa tešila, že konečne tomu čo čítam aj rozumiem :) Z neho som potom krvopotne hľadala ďalšie stránky, preklikávala som sa medzi sledovateľmi a medzi komentármi...aby som získala ďalšie a ďalšie "kontakty"... Robím to dodnes...pretože ako inak zistiť nové blogy? Len tak, že si človek dá tu námahu a preklikáva sa :) A vždy nachádzam krásne blogy a divím sa, že kde som bola doteraz a nenašla som ich :)

Ďakujem, že ste :)

a ako poďakovanie by som jednu z vás rada obdarovala mojou tvorbou... ako inak, pohľadnicami. Ktoré to budú neprezradím, bude to prekvapenie.

Stačí ak mi do 20.2.2015 to je presne mesiac do komentára niečo napíšete a necháte na seba mailový kontakt, a ja potom jednu vyžrebujem a obdarím :)

Nemusíte príspevok zdieľať na vašom blogu, nie je to podmienka, ale ak to urobíte možno ma nájde niekto, kto ma doteraz nepoznal a bude ma sledovať a ja zas môžem sledovať jeho...




pá, s láskou
Zuzana

16 komentárov:

  1. Zuzka blahozelam k vyrociu Tvojho blogu :) Nech sa Ti aj nadalej dobre tvori, aby si mohla nase oci pohladit Tvojimi krasnymi pohladnicami :) Popri Tebe som sa pozrela kolko si to vlastne pisem ten "svoj" a tento rok je to neuveritelnych pat rokov!!!
    Rada sa do Tvojej sutaze zapojim, takze mail: drengubiakovam@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzko,přeji Tobě i Tvému blogování do dalšího roku spoustu hezkých nápadů .....vždycky ráda nakouknu:-)
    S pozdravem Jitka,rozmanitosti@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuzka,
    gratulujem a prajem Ti aj Tvojmu blogu veľa nových nápadov a nových virtuálnych priateľov a spriaznených duší, lebo u Teba je sa na čo pozerať.
    Takže budem pokúšať šťastie aj ja a ktovie, možno sa aj na mňa usmeje :-)
    Pekný deň,
    Aďka
    nicolete zavináč azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zuzanko, proti tobě jsem úplný nováček! Krásně si to napsala. Jen tak dál, je radost k tobě chodit nakukovat.
    Mám tu čest mít doma pár tvých kousků a dělají mi radost.
    Posílám pozdravy, Helena
    davidova.hela@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Teda si riadne "stara" blogerska harcovnicka sanka mi klesla ze sedem rokov kde som bola ja ani som netusila ze sa blogy pisu tak som bola opozdena😊 srdecne blahozelam a cislo 295 v dobrom zavidim😍

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, či je naozaj čo závidieť. Určite nie tých 295 sledovateľov, z ktorých až 6, slovom šesť! si našlo chvíľu a napísalo sem pár slov. Blogerka má krásne hobby a jej práca je nádherná (nie som na tomto blogu prvý raz), no niečo mi tu nesedí.... Možno sa počet návštev a zároveň aj komentárov zvýši, ak si blogerky všimnú, že sa tu niečo zadarmo ponúka. Pod takými článkami sa obyčajne zíde množstvo komentára chtivých, nemám pravdu? Ako vidím, nepomáha ani to, že sa tu pod každým príspevkom lúči s láskou.... Netreba tou láskou toľko plytvať.

      Odstrániť
  6. I my jsme rádi, že jsi. Hodně dalších krásných článečků. jenicek76zavinaccentrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. odkedy som našla tento blog, pravidelne sem chodím pozerať, čo je nové (novinky mi vyskakujú u mňa na blogu, lebo ho mám medzi obľúbenými :-) ) a od Zuzky mám doma krásne pohľadnice, môžem len odporučiť a dúfať, že opäť vyhrám :-D ale doprajem to aj druhým, nie som lakomec.
    Zuzka, Tebe prajem veľa tvorivých nápadov a úprimných fanúšikov a nech Ti to aj naďalej pekne bloguje ;-)
    s.laskou.jf@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zuzanko, myslím, že svými nápady a svojí tvorbou obohacuješ nás, které chodíme nakukovat.Vždy je něco krásného k vidění. Přeji ti k dalšímu blogování mnoho nových tvůrčích nápadů.
    Iva
    mcbetty@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zuzanko, myslím, že svými nápady a svojí tvorbou obohacuješ nás, které chodíme nakukovat.Vždy je něco krásného k vidění. Přeji ti k dalšímu blogování mnoho nových tvůrčích nápadů.
    Iva
    mcbetty@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zuzi gratuluju úžasná čísla to jsou ♥
    měj se hezky a samozřejmě že sdílím u sebe na pravé starně v liště nahoře...
    měj se moc hezky
    Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Zuzka, az teraz som si vsimla Tvoj prispevok...blahozelam k vyrociu (pekne dlho blog pises)...sutaz je lakava, takze si to nemozem nechat ujst :-) Prajem vela citatelov a samozrejme aj napadov :-)
    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Zuzko, připojuji se ke gratulantům. Ať se Ti i nadále daří krásné obrázky. Tvůj papírový svět mám ráda. Marie
    kralova.mar@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Zuzko, blahopřeji a hlavně ať Ti to i nadále píše... :o) Krásný den, Štěpka
    balkova.s@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj Zuzka. Tvoj príspevok ma zaujal. Keď som ho prečítala myslela som si, že som ho sama písala. Do papiera som úplne paf. Viem ako je to bolo s hľadaním blogov... Určite sa zastavím na veľku neohlásenú návštevu :D ... keď mi bude lepšie... asi chrípka.. V každom prípade sa pripájam a cením si, že sme sa "našli". Monika
    monikabourderioux@yahoo.fr

    OdpovedaťOdstrániť