Stránky

streda 20. februára 2013

5 rokov medzi Vami

Moje milé blogerky...a iní návštevníci :)
Dnes je presne 5 rokov od dňa, kedy som vložila svoj prvý príspevok na toto moje elektronické "dieťa" ...:)
Ani som neverila, že sa raz dostanem tam, kde som dnes... medzi super ľudí, ktorí majú kooopec nápadov a sú mi každodennou inšpiráciou.
Preto som sa rozhodla urobiť maličkú Giveaway, aby som vám mohla poďakovať, tým čo ma najviac baví :))) A to nejakou tou pohľadnicou. Viem, že v dnešnej dobe to už nie je "moderné", ale viem, že ľudia to majú radi, keď im príde pošta a v nej nájdu malé papierové potešenie .)
Takže tým maličkým papierovým potešením budú tieto pohľadnice:
Ak ich chcete získať, jediné čo treba urobiť je, že mi necháte v tomto príspevku akýkoľvek komentár. Ak nemáte blog, nechajte na seba mailovú adresu, aby som Vás vedela kontaktovať.
A všetko to treba stihnúť do 28.2.2013 pretože 1.3.2013 žrebujem jednu/jedného z Vás...
S láskou, Zuzana

18 komentárov:

  1. "strieborné Ďakujem" ma najviac upútalo :)
    týmto štýlom sa snažím opraviť detský album (pôvodne album na wedding day)
    gratulujem k toľkým nápadom, že si to dotiahla až sem !
    snímam klobúk - a ešte veľa-veľa nápadov.
    Vicky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeeeeej Zuzi, tak to gratulujem a obdivujem ,ze tolko rokov si si to tak krasne to dietatko vypiplala...Tvoje pohladnicky su krasne, veru ja som este stale zastancom pohladnic,... no a priznam sa veru este mam aj zbierku z detstva ... gratulujem a budem snivat o takej pohladnicke :))
    Nech Ti to aj nadalej krasne tvori !!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuzi, tak tomu tvému "dítěti" všechno nej. Pohlednice jsou krásné a já jsem ten zastánce posílání - takže posílám. A svojí starou sbírku pohledů nikomu nedám :-)
    Tvoje přáníčka jsou moc krásná.
    měj se fajn Věrka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulujem k tvojmu výročiu. Mám od neho ešte pekne ďaleko, keďže som si blog založila iba v decembri minulého roku. Zakaždým však obdivujem tvoje papierové tvorenie, ale pozrela som si aj tvoju dekupáž, ktorú teraz uprednostňujem. Želám ti, aby si mala veľa spriaznených duší a veľa tvorivých nápadov.
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Zuzi, tedy ty jsi dobrá - už pět let.....skvělé a doufám, že za pět let budeš vyhlašovat další akci a za deset také......a že se budeme "setkávat" ještě hodně dlouho. Přeji spoustu krásných nápadů Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zuzi, moc gratuluji a přeji do dalších let Tobě a Tvému blogu jen to nejlepší. Ať Tvé nápady a kreativita nemají konce. Hezký večer :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Zuzi,
    "elektronické dieťa" :o))) to sa mi veľmi páči !!!
    Tak ti gratulujem a prajem ešte ďalších minimálne 5 rokov s novými nápadmi, s veľkou chuťou k ich realizácii, veľkú podporu tvojich blízkych a ešte viacej komentárov od nás blogeriek !!!!
    A ja sa ešte stále poteším keď mi zazvoní poštárka v ruke držiac pohľadnicu pre mňa :o))
    Iveta

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wau, 5 let, ani jsem neděla, že už tak dlouho je blog v provozu. Napadá mě, o kolik úžasných článků a inspirací jsem tedy přišla. Obdivuji, Zuzi, Tvou vytrvalost, a ta léta jsou pro mě znamením, že to celé stojí za to a má smysl. Přeji tedy hodně dalších spokojených let :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zuzko - 5 let, to je již úctyhodné číslo. Přeji, aby se vám oběma i nadále dařilo, tak jako doposud. Aby tvůj blog byl stále plný těch krásných pohlednic, které tvé ruce vytváří.
    Krásný den ... Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj, Zuzanko! Páni, pět let... to už je pořádný blogový věk :o) za tu dobu jsi nás stihla potěšit spoustou nádherných příspěvků plných jemné krásy. Takže mi nedá než se do Tvé výroční Giveaway také přihlásit. Považovala bych si za nesmírnou čest vlastnit jednu z Tvých unikátních pohlednic, které tak úžasně dokáží pohladit oko i duši. Děkuji a přeju krásný den! LenkaH.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Zuzi, srdečně gratuluji Tobě k Tvému blogovému předškolákovi! Přeji hodně tvůrčích nápadů a spoustu času na realizaci.... Pohlednice jsou jako vždy precizní a kouzelné... Krásný den, Maru

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Milá Zuzano, přeji Ti krásné narozeniny. Ano, Tvé pohlednice jsou krásné. Ať se daří, ať te to stále baví, hlavně spokojenost ! Šárka

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Také jsem přišla popřát k blogovým narozeninám!!! Do dalších let přeji hodně inspirace a dobrých nápadů!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Zuzanko, 5 let! Páni, to jsou první kulatiny!
    Gratuluji a přeji hodně času na tvoření, hodně nápadů a hodně spokojených čtenářů!
    Pohodový večer, pa Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Zuzko, tak ještě několikrát těch 5 let :o))
    A přáníčka jsou jako vždy krásná!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Pět let je už pěkné číslo! Pohlednice jsou nádherné, kouzelné... Precizně udělené, to bych nikdy nezvládla.
    Tak ať je těch let minimálně pětkrát více :-)
    Iva

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzanko 5let je krásné výročí. Všechno nejlepší a hodně nápadá do dalších ........let. Ani si netroufám říci kolik by jich mělo být.
      Miluji anděly a tak, kdyby mi jeden přílétl v obálce, byla bych moc ráda.
      Hezký večer Iva

      Odstrániť
  17. Milá Zuzanko, přeji Tobě iTvému blogu k jeho krásným pátým narozeninám vše nej, hodně nápadů a spoustu dalších let v tomto krásné virtuálním světě.
    Měj se krásně Jana

    OdpovedaťOdstrániť