Stránky

streda 9. júna 2010

Závislosť

Každý je na niečom závislý... áno aj ja...moja polovička mi vždy vyčíta, že som závislá na facebooku...áno som.
A nie len to, ja ešte pridávam, že som závislá na:

- Obchodoch, kde sa predávajú: papiere, krabičky, farby, pečiatky...cinkrlatka...:) čokoľvek, čo môžem niekedy použiť. Môže to byť aj internetovský obchod, ale najradšej mám tie, kde vojdem a môžem všetko chytiť do svojích paprčiek :)
- Časopisy – kde sú inšpirácie ručných prác, dekorácie...milujem časopisy s receptami, mám ich plnú krabicu a len veľmi málokrát z ních niečo varím, pečiem :). Vôbec mi to nevadí, pretože ma hreje pri srdci kvantita..:)
- A to najdôležitejšie....som závislá na blogoch....ááááno blogoch, vraciam sa k ním vždy za každého počasia, v každej nálade. Miľujem klikať na linky, ktoré má dostávajú na iné stránky, na iné blogy v každom kúte sveta. Niekedy vôbec nevadí, že tým blogom nerozumiem...stačia len fotografie. Ale tie, ktorým rozumiem milujem najviac (ja viem, môžem používať prekladač, ale to nie je ono). Všetky tie blogy, ktorým rozumiem mám v kolonke ČR/SR. Každý Boží deň musím aspoň 2x (ráno, večer) prejsť čo je nové...MIĽUJEM TO ... Ako posledný úlovok v tejto kolonke je blog mladej babule Silvii. Jej písanie je úžasne pútavé, zaujímavé a hlavne veselé...:)

A aké máte závislosti vy?

6 komentárov:

  1. Hehehehe Zuzi, čítame si myšlienky? Tiež mám už pár dní v pláne napísať voľačo podobné.

    Ako tak čítam, máme spoločnú záľubu v hromadení časopisov o varení, z ktorých sa vlastne nevarí a hromadia sa skôr pre dobrý pocit :)))

    A ešte tie papiere, akurát z tých mojich sa netvorí :)

    Papier ako taký však milujem od nepamäti.

    Je to krásne keď baby 40+ no nielen tie, takto blbnú.

    Pekný večer Zuzi, ja si idem pozrieť jednu z mojich záľub, či závislostí, kriminálku v telke :)

    Eva

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je super napsané,protože závislostí které jsou tady napsané já mám taky hihi:o)od časopisu po blogy.Jsem ráda že je nás víc:o)Přejí krásný večer.Karin

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Premýšľam, akú závislosť by som sem tak narýchlo naťukala... asi tomu tiež venujem jeden post v blogu, pretože naše závislosti sú chronickým prejavom provensálskeho egoizmu, zhromažďovania prepotrebných nepotrebností, feťákovania starých novín, prejedania sa, ničnerobenia, prípadne robenia niečoho z ničoho, jedným slovom (dvomi:)prejavom života. Tak hurá...som závislá na živote:) No a ešte... o tom potom:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak, tak Zuzi, najdôležitejšia je kvantita! Ja kupujem kuchárske knihy, v kníhkupectve zakaždým nejakej neodolám a pritom vôbec nevarím, ak sa vareniu vyhnúť nedá, tak pripravím nejakú rýchlovku za 15 minút. No ale čo ak jedného dňa variť začnem???

    OdpovedaťOdstrániť
  5. AHOJ ZUZI , TAK MÁ ZÁVISLOST JE URČITĚ NA SLADKOSTECH . OPLATKY ,ČOKOLÁDÍČKY , ČOKOLÁDOVÉ BONBÓNY .TAK TO MŮŽU NA SNÍDANI I VEČEŘI .KAŽDÝ DEN, ASPOŇ DVĚ SLADKŮSTKY!!!JINAK SE PROJEVÍ PŘÍZNAKY ABSTINENCE .A TO JE NEMILÉ VELICE .PRÁVĚ SI NA JEDNÉ ČOKO POCHUTNÁVÁM .MŇAM .
    DOUFÁM ,ŽE V MÉ TAJNÉ SKRÝŠCE JEŠTĚ NĚCO ZBYLO NA VEČER .BOHDA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Keď tak prezerám tie blogy, tých závislých je nás tu neúrekom:)))
    Určite je každý človek na niečom závislý, každý potrebuje nejaký ten "zmysel života".
    Iveta

    OdpovedaťOdstrániť