Stránky

piatok 7. mája 2010

Prekvapenie

Tak to je ONA....výťazná podľadnica, ktorú si vybrala kolegynka...A tie z vás, ktoré ste zanechali komentár, ste boli zaradené do takého malého "losovania" a šťastná ruka môjho manžela vytiahla meno Evik. Evka tuším ešte aj tipla presne, že si vyberie túto.. :)

Tak Evke gratuľujem, a poprosím o zaslanie na moju mailovú adresu (zuzka.cedulova@gmail.com) svoju domovú adresu, aby som mohla poslať malé prekvapenie...:)

Ďakujem za krásne komentáre...:)

5 komentárov:

  1. Ahoj Zuzi, tu ale pribudlo krásy! A to prianičko sa určite bude páčiť aj neveste, je také nežne krásne. A možno by nebolo od veci, niekedy nafotiť aj postup, ako takéto prianičká vyrábaš - ja, veci neznalá, ani si len neviem predstaviť odkiaľ máš napr. tie kvietky či srdiečka s písmenkami - to sa dá kúpiť??? iris

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jé, já jsem vyhrála :D
    To je moje první výhra ... já mám radost!!! Děkujiiii

    OdpovedaťOdstrániť
  3. polepsim sa, nafotim :) ale aby som aspon trocha odpovedala na tvoje otazky Iris, tak...tie kvietky som si robila sama, to srdiecko tiez na to mam taky speci "vyrezavaci" stroj...pismenka su nalepene. Vsetko ale nafotim...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulujem Evičke, ale aj kolegyni k takej šikovnej kamarátke. Určite budú mať novomanželia radosť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Zuzi .. opět další nádherné přáníčko, novomanželům se určitě bude líbit a Evíkov gratulujik výhře.. hezký víkend. K.

    OdpovedaťOdstrániť