Stránky

štvrtok 3. decembra 2009

Minule som si varila polievočku na obed, a ako som si ju miešala pozerala som na svoju chladničku ... a v duchu som si hovorila, že tam mám kus svojho ja...niečo veľmi osobné, niečo čo mám veľmi rada. Pretože tam mám väčšinou fotky detí ... neterky, synovca ... krstniatko.
Nechýbajú magnetky od milých kolegov, ktoré mi doniesli z rôzných kútov sveta. Mnou vyrobený papierový kalendár, kde mám napísané všetky dôležité udalosti z rodiny ... meniny, narodeniy, rôzne sviatky...lebo...vekom človek zabúda :))
Ako sú na tom vaše chladničky? Pochálte sa, tiež sa na ňu viete počas varenia len pozrieť a preletí vám usmev na perách? :) Mne vždy..

5 komentárov:

  1. ...nasa chladnicka byva vacsinou olepena roznymi samolepkami co tam daju decka a ja ich potom pomalicky a potajme davam dole...ale inak su tam vzdy ich kresbicky,alebo popripade nejaky obrazok-datumovnik,ked sa niekam ide,alebo sa nieco blizi a starsia si kazdy den zafarbi policko...no a uz by som ju mala umyt a hodit na nu nejaky vianocny obrus :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ...no jej az teraz som si vsimla ze ti tu na blogu poletuje snezik....alebo mam totalne zly pc???

    OdpovedaťOdstrániť
  3. poletuje Janka, poletuje...vsetko je uplne v poriadku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak na naší lednici jsou sem tam nějaké fotky,pohlednice z dovolených,Natálčin rozvrh hodin,důležitá telefonní čísla-do školy,do jídelny...A všechno je to připevněné magnetky,které si vozíme z dovolených

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ledničku máme plnou magnetků, které si většinou přivážíme z cest ;) Taky tam jsou pohlednice z cest. Takže je to vlastně taky taková vzpomínková lednička :))

    P: Zuzi, jak budešmít chviličku, jukni na můj blog. Mám tam pro tebe malý dáreček ;)

    OdpovedaťOdstrániť