Stránky

pondelok 29. júna 2009

Súťaž 3 - záložky

PROSÍM vsetkých, ktorí sa prihlásia do súťaže aby sa pri zapisovaní komentu aj PODPÍSALI, lebo inak nebudem vediet kto to je ...ĎAKUJEM
Ludze moji, vyhľasujem 3 súťaž/anketu môjho blogu. Je veľmi jednoduchá a vašou odmenou budú dve záložky do kníh podľa vlastného výberu (z obrázkov nižšie).
Jediné čo musíte spraviť je zapojiť sa pomocou komentov pri tomto článku a odpovedať na jednoduchú otázku: Aká je tvoja najoblúbenejšia kniha/autor? Ak ich mate viac, nebojte sa ich vypísať :)
Súťaž bude trvať od 29.06.2009 do 03.07.2009
Žrebovať budem v sobotu 04.07.2009






Ďakujem a veľa šťastia! ;)

15 komentárov:

  1. ahoj...no tak ja sa pridavam...moj najoblubenejsi autor od vzdy boli sestry bronteove,citala som od nich vsetko,ale pacia sa mi aj taky ako dan brovn,erich von daniken,ch,jacqo a tak.....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. najviac som "hltala" knihy Dana Browna a chytila ma aj "harrypotterovska" J.K. Rowlingova :)
    naposledy ma ale zaujal Paolo Coelho a pohodove citanie od Evy Urbanikovej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uz som tuuu:-) ja zbožnujem knihy od Browna-len ich napisal malo:-(( Danikena mam tiez precitaneho a nedavno som citala Urbanikovu-take oddychove.
    Mamkajanka tie sestry neznam, musim to mrk:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj. Jak tak koukám, čteme všechny to samé. Já mám ráda ještě Vaňkovou a Polácha. Ti píší hlavně historické romány. A pak miluji Jaroslava Seiferta.A Nezvala, Wolkera a prostě dobré básníky.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Neni dne,kdy bych nemela rozectenou knihu.Jsem vasniva ctenarka.Mam spoutu oblibenych autoru.Jsou tituly ktere ctu znovu a znovu.
    Napriklad Batty MacDonaldova a jeji 4 knihy pro dospele.
    http://www.showpark.cz/macdonaldova-betty-dusim-se-ve-vlastni-stave-kniha--A001003900001100004033.html
    Z tech modernejsich me vzdy pobavi Sophie Kinsellova a to nejen jeji serie shopaholika.Vydava take knihy pod svym vlastnim jmenem Madeleine Sophie Wickhamova.Rikam jim cteni na leto:))
    Take k serii knih JEAN M. AUELOVE kterou jsem prvne cetla asi pred patnacti lety jsem se nejednou vratila,vetsinou tehdy kdyz vysla dalsi kniha teto sady.Jeste stale chybi ta 6 posledni na ktere autorka pracuje.
    Mam rada hystoricke romany a nedavno vysla kniha Kena Folletta:Na věky věků,ktera volne navazuje na knihu:Pilíře země.
    Jsem mile potesena,ze jsem vsechny tyto knihy nasla na internetu v ceskem prekladu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moje nejoblíbenější kniha je ta, kterou shltnu jedním dechem, ani bych nešla spát, tak to bylo s Čachtickou paní od Nižňanskýho, s Harry Potterem, Věčnou Ambrou, Angelikou, Třema mušketýrama a čtu i Harleqýnky atd.....ale čas, ten není...miruna

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja velmi necitam, a ked tak vobec nie sucasnych autorov ... momentalne je to Albert Einstein a jeho knizka Teoria relativity a ine eseje. Z klasiky je to Umberto Ecco.

    Zupinka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Milá Zuzička,
    mám hrozne veľa obľúbených autorov, ako vieš, všetko čo sa týka Egypta je moje :)))
    Ale v poslednej dobe som sa nadchla pre autorku Kate Moss a jej knihu Hrobka, tak ako som ňou nakazila aj svojich znýmych... skvelá, odporúčam...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. A už mám aj vybrané záložky...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jej mirunka...to iste aj ja mam precitane co ty...je aj druhy diel cachtickej pani

    OdpovedaťOdstrániť
  11. :-)
    Moja najobľúbenejšia je vždy tá, ktorú práve čítam...
    Milujem sci-fi, historické romány a v poslednej dobe i knihy s tematikou reálneho života dnešných žien. Okrem beletrie cielene vyhľadávam knihy o histórii miest, v ktorých nejaký čas prebývam.
    Čo čítam práve teraz? Nuž, už niekoľkýkrát po sebe vynikajúcu knihu Valerija Produnova "Toto je moja Kaluga" (o histórii mesta Kaluga) a súčasne na internete sa rodiacu novú knihu Márie Lazárovej Dvanásta komnata.
    :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. cau Zuzi, ked som bol maly tak to boli traja patraci, teraz ked som velky tak vsetko od Asimova, ale v podstate ja citam vsetko, teraz som docital jednu knihu od Vasilkovej Keleovej :o) a zacal som citat dalsiu knihu od Dominika Dana, nasho majstra detektivok.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahoj, take se pripojuji k hlasovani, v posledni dobe cist moc nestiham (mam 2,5 letou dceru), tak si musim trosku vybirat co ctu. Z poslednich par let je moje nej kniha REKA BOHU od W. Smitha, v zavesu za nim jsou knihy D. Browna a kdyz se chci trosku bat, tak sahnu po M.Cok nebo K.Slaugter.
    Mej se krasne Irena (PRIDE)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj, najviac sa mi pačila edícia 12 knižiek od spisovateľa Louis LÁMOUR Sackettova Země. To som dokázala čítať dlho do noci, alebo skoro ráno pokiaľ budík neoznámil odhcod do práce. Po rokoch som sa k nim vrátila a čítala s rovnakým záujmom.

    OdpovedaťOdstrániť