Stránky

sobota 2. mája 2009

Háčkovanie

Deturence, zblaznila som sa :) začala som s háčkovaním...hrozne moc sa mi páči táto ručná práca, ale nikdy som nevedela ako na to. Až raz...na stránke Janart sa zaregistrovala kočka (Murca), ktorá ma svojimi dielami inšpirovala a hlavne som tam našla linky na ukážku háčkovania...inak tiež ma to mohlo napadnúť skôr, že na youtube nájdem aj taketo veci..:) Takže som začala experimentovať ... a tu sú moje prvé diela...:)

5 komentárov:

  1. Ahoj Zuzko, nahlédla jsem na Tvůj blog a máš to tady krásné s dvolením si tě přidám do oblíbených na blog, ráda budu sledovat Tvé novinky!
    Preji krásný den a spoustu kreativních nápadů!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc se mi líbí ten podpis u každé fotky, taky by se mi líbilo něco takového mít. Zkusím nad tím podumat, jak to udělat! Vnukla jsi mi príma myšlenku!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj,ja se pridavam k Sandre,moc hezky blog.Tvoje hackovani je take velmi hezke,uz se nemuzu dockat az predvedes dalsi vyrobky.
    Zase brzy zaskocim,pridavam te rovnez na muj blog,preji hezky den,Monika.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jsou super ty háčkované kytíííí!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Milá Zuzanko, ještě jsem neprošla vše na tvém blogu, ale už jen při tvých háčkovaných věcech obdivuji a kochám se! krásné jsou ty háčkované růže, ty ještě neumím, také i růžový pytlíček.A ty pohlednice!!Nádherně romantickíé, budou jistě pracné, tak obdivuji tvou trpělivost!Máš opravdu talent, dnes se tady ještě podívám a vše projdu, abych si udělala radost,teď musím do práce. Přeji krásný den. Elli

    OdpovedaťOdstrániť