Stránky

utorok 21. septembra 2021

Vianoce nám klopú na dvere

Ahojte moje tvorivé duše. Ja sa už vo veľkom pripravujem na Vianoce. Kto sleduje môj blog vie, že od augusta bláznim :) Ale poviem vám, že ak začnete teraz, budete stíhať :)

Keď som zbadala túto sadu papierov vedela som, že ju musím mať. Má veľmi zaujímavé papiere, a z dvoch papierov z tejto sady som vytvorila túto pohľadnicu. 

Spodná je hnedá s bielymi písmenami a vrchná je pekne sfarbená s kvetinkami, ktoré som umiestnila do stredu. A v strede som koncentrovala všetku výzdobu. Obom vrstvám papierov som pred lepením poničila okraje ničičom, mimochodom tento ničič mám veľmi rada, urobí papier ešte zaujímavejším.

Spodný papier som nalepila na základ obojstrannou páskou a vrchnú som podlepila 3D penovou páskou, aby trocha „vyčnievala“.

Na kvety – vianočnú ružu – som použila vyrezávaciu šablónu  Poinsettia. Keďže kvet sa skladá z dvoch častí, jednotlivé časti som zlepila lepidlom  Sticky Glue Pen a kvety som na pohľadnici umiestnila do stredu a úplne na vrch, aby na pohľadnici vynikli. 

Milujem túto pečiatku... Kúzelné Vianoce, a preto som ju použila aj tu.

Už tvoríte aj vy vianočné pohľadnice?





1 komentár:

  1. Zuzko, zdravím. Blázen nejseš, já už zabalím dárky, co mám a další objednávám. I když si nedáváme mraky dárků, jsme veliká rodina a nechci se z toho stresovat v prosinci... I když vloni jsem byla ještě lepší, to jsem v létě upekla i většinu vánočního cukroví a dala do mrazáku. (Jinak jsem normální...) Pohlednice jsem dělala vloni taky, ráda je posílám i dostávám. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovedaťOdstrániť