Stránky

utorok 15. decembra 2020

Inšpirácia k decembrovej výzve

Posledná tohtoročná výzva na Scrapworld.sk ma chytila za srdce: TO PEKNÉ Z ROKU 2020. Tento rok je totiž veľmi ťažký, nemyslela som si, že niekedy zažijem niečo takéto. 

Veci, ktoré sme brali samozrejme, už také samozrejmé neboli...napr. len taká káva niekde v reštaurácii ..a to nehovorím o dovolenke. Tento rok sme neboli nikde, dovolenka bola strávená v záhrade bez vône mora.

A tak človek prehodnotil vo svojom živote maličkosti, ktoré mu spríjemňovali dni. Pre mňa bola napr. návšteva kaderníčky po prvej vlne ako manna :). ..niečo čo je vhodné si zapísať do denníka, aby som vedela, aké to bolo dôležité. 

Čo by som mohla v tomto roku vyzdvihnúť je aj oslava, ktorú máme každý rok a spájame v nej všetky narodeniny a meniny :) A vždy sa odfotíme ako tri grácie a každý rok si foto pozriem a poviem si, že som opäť zostarla :D

A tak som si vytvorila stránku do albumu. Robím ich tak žalostne málo, že vždy, keď nejakú vytvorím tak sa z nej teším :)

Na základ som použila papier zo sady Grow old with me. Do stredu som nalepila pás papiera, tiež z tejto sady papiera a na okraje tohto papiera som použila okrasnú raznicu. Pomocou šablóny a štrukúrovacej pasty som naniesla vzor a posypala embosovacím práškom. Prášok som pomocou horkovzdušnej pištole „pripiekla“.

Potom som vzala ďalší papier zo spomínanej sady a vystrihla ružičky. Na dozdobenie som použila kúsky sterilnej gázy a motýle. A hotovo :)

Robievate si aj vy takéto stránky na pamiatku?






Použitý materiál:



1 komentár: