Stránky

štvrtok 20. decembra 2018

ATC - Z rozprávky do rozprávky


Ahojte milovníčky ATC kartičiek. Som veľmi rada, že vám môžem oznámiť radostnú správu, ktorú prosím šírte ďalej, aby o tom vedel celý svet :)

Od tohto mesiaca sa budeme na www.scrapworld.sk stretávať s ATC témami a to každý mesiac.  Môžete sa tešiť na rôzne pestré témy, ktoré vás dúfam oslovia a budete sa radi zapájať.

Čo je to vlastne to ATC?

  Skratka ATC znamená Artist Trading Card. Ide o originálne kartičky, ktoré si medzi sebou ľudia vymieňajú a zbierajú si ich. Sú výnimočné a originálne, pričom pri tvorení je na vás, aký štýl, farby či myšlienku do nich vložíte. Jediné čo je pevne dané je ich veľkosť. Tá je 2,5x3,5 palcov, čo je 6,4x8,9 cm.

  Kartičky sa tvoria väčšinou na vopred dohodnutú tému. Na ich zadnú stranu sa zvyknú písať infomácie o tom, kto kartičku vytvoril. Meno alebo prezývka, email, názov série a číslo kartičky zo série, dátum výroby a pokojne i blog ak máte.


  Kartičky si takto môžete zbierať a vymieňať s ľuďmi nielen zo Slovenska, ale s kýmkoľvek na svete.  

A tu máme prvú decembrovú tému: 

Z rozprávky do rozprávky (From fairy tale to fairy tale)



Inšpiráciu k tejto téme som vytvorila ja aj Anitka. Môžete sa inšpirovať týmito kartičkami alebo moodboardom.

Zuzana:


Anit:



Pár pravidiel:

Svoje práce môžete vkladať na FB profil stránky scrapworld.sk, kde bude na to vytvorený konkrétny album – s názvom aktuálnej ATC výmeny. Alebo mi môžete vaše fotografie posielať na zuzka.cedulova@gmail.com a ja vaše fotografie do daného albumu nahrám.

Decembrová ATC výmena bude trvať o niečo dlhšie ako ostatné nasledujúce, keďže sú sviatky chceme vám nechať viac priestoru na tvorenie.

Preto DECEMBROVÁ ATC bude otvorená do 31. januára 2019. Následne v najbližších nasledujúcich dňoch vytvoríme páry, ktoré budú zverejnené tu v článku. Informácia o tom, že páry sú na svete sa dozviete aj cez FB profil scrapworld.sk

A ako je zvykom, ak sa chcete zapojiť do výmeny, napíšte prosím komentár k tomuto článku s počtom kartičiek, ktoré chcete vymeniť (nezarátavajte do celkového počtu kartičku, ktorú si chcete nechať pre seba). 

Následne sa vytvoria výmenné páry, ktoré sa navzájom oslovia pomocou e-mailu, aby si vedeli vymeniť adresy.

Teším sa na všetky vaše kartičky!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára