Stránky

pondelok 27. júna 2016

Album na ATC

Dievčatá a možno aj chlapci... mám obrovskú radosť ... pretože som si v obchode Materiál pre tvorilky kúpila jednu úžasnú vec. Poznáte ju? Ak nie tak vám ju dnes predstavím. Je to album, ktorý má v sebe obaly na zakladanie fotiek, lístkov, spomienkových vecí, ale hlavne ATC kartičiek. Album - Santoro Mirablle If Only je famózny, je krásny a je môj :). Mám k nemu kúpené tie super priesvitné obaly  a mám v nich všetky ATC kartičky, ktoré som doteraz vytvorila alebo získala rôznymi výmenami. Kde ja som doteraz bola, že som tieto kartičky nezbierala?...Zaspala som dobu! Nevadí, všetko je už inak. Som pripravená na nové ATC-čka a čakám na nové výzvy. A poviem vám, mám čo robiť, aby som naplnila tieto obaly krásnou a jedinečnou tvorbou.

Samotný album vyzerá takto: 


Že je moc krásny? ... mňa táto Santoro tematika moc baví, je jemná, romantická a veľmi milá.

Tieto priesvitné obaly som si dokúpila, pretože samotný album obsahuje svoje vlastné obaly, ktoré majú iný, väčší rozmer. Tie využijem do môjho druhého albumu.


Toto sú tie originál obaly. Ich rozmer je 30,5 x 30,5 cm


A toto je už moja zbierka kartičiek...júúúj, ale teším sa z toho ako malá : )))


Super je, že vidieť druhú stranu kartičky, kde sa môžem dozvedieť kto ju robil a na akú tému bola. Doteraz som mala kartičky uložené v klasickom albume, čo bolo tiež fajn, ale nevidela som zrovna tie zadné strany...
 


A aha...aj darčeky som dostala od Ľubky ... radosť nakupovať :)


Baby aj vy máte takýto album? Či len ja som zabrzdená : )))) Ak hej pochváľte sa ním. Ak ešte nemáte a ste tak ako ja nadšený zberateľ ATC kartičiek, určite si ho zadovážte... je to parádne :)

Majte sa krásne,
pá Zuzana

11 komentárov:

  1. Je to super, už dlhšie ako obzerám tieto ATC kartičky všade aj ako sa menia na Scrapperi, tak si tak vzdychnem, čo som lenivá že aké to máte všetky super :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ivetka...skús to, nebuď lenivá : )) je to parádne. Ja som sa skôr bála, ako všetkého nového sa bojím, ale prekonala som to a teraz sa mooooc teším.

      Odstrániť
  2. To je parad! A vobec si nezaspala dobu.:-) Napriklad ja mam len 3 ATC karticky z poslednej vymeny na scrapperi. A tiez si hovorim, kde som to doteraz zila :-)), ze mi taketo krasne kusky umenia a krasy unikali...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Barborka sme šípkové Ruženky :D Neviem, aký princ nás zobudil :D ale teraz už môžeme tvoriť o 100 dvesto :)

      Odstrániť
  3. Zuzka, tak to je fajn, že sa vieš takto úprimne tešiť! Aj ja, ako totálny neznalec vecí, vidím, že to je ozaj pekné. Kartičkám tam je dobre :-)
    Tak nech sa ti zbierka rozrastá!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zuzka, krásny si si obstarala!! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je krásy!!!!! Ja sa síce v týchto vecičkách nevyznám, ale páči sa mi ako to máš pekne pokope a ako sa z toho vytešuješ :)Pekný deň ti prajem.
    m.

    OdpovedaťOdstrániť