Stránky

streda 27. apríla 2011

Veľkonočná dovolenka 2011

Ahojte babulky....tak ako som spomínala, vkladám nejaké tie fotky z Veľkonočnej dovolenky. Ani vám nemusím hovoriť, že bolo super :) Trocha náročné, ale zase máme kopec zážitkov :) Za 4 dni 3 štáty :) Rakúsko, Taliansko a Slovinsko.

SLOVINSKO:

TALIANSKO:

RAKÚSKO:

RAKÚSKO:

A obchodík v Taliansku....:))) kým ja som sa kochala krásou levandule, môj manžel zatiaľ pofotil okolie :))))) takže si viete predstaviť koľko som tam bola a ako som sa cítila.... ako v 7 nebi :) Ešte teraz cítim tú omamnú vôňu :)


Ahojte a prajem vám krásny deň :)

19 komentárov:

  1. Prekrasni kolaži, još samo fali Hrvatski:)
    Lijep pozdrav.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzi, to sú ale super miesta pre oddych.... až sa mi chce ihneď dovolenkovať....a vlastne ja už jednu dovolenku mám - materskú:)
    Prekrásne fotky prírody!
    Srdečne pozdravujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten levadulovy obchodik-to je nadhera

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahooooooooooj Zuzanko ,tak Ty jsi cestovatel!!!!!!! To jsou zážitky a ta krása, miluji Itálii jezdime tam už 14let už se domluvím a bez učení ,za ty leta,hihihi. tak tě tu vítám a vydrž to v práci. Daja.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jee Zuzi to je krasnych mist, musim rict, ze nejvic se mi libi asi Slovinsko, ty hory a tyrkysova voda...proste nadhera..n oa ten levandulovy obchudek...skoda ze ho nemam bliz ;-). Urcite sis to paradne uzila!K.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. NáDHERáááááááááá, TIE FOTOčKY SU KRáSNE, ALE SKUTOčNOSť MUSELA BYť EšTE KRAJšIA! MI TAKETO MIESTA S MANžELOM TIEž MILUJEME.
    A SNOVOU SILOU A ELáNOM, šUP DO ĎALšíCH TEPLýCH DNí, &kRáSNY DEň AJ TEBE ZUZI. MáRIA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zuzi, to jsou nádherné koláže z fotek!!! Parádní výlet, normálně bych hned vyrazila!!!! A ta levandulová krása...Zuzanko, a v kterých městech jste byli? Přeji ti krásný den :) Peťa

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zuzanko, teda, vy jste cestovatele... Krasne fotky a moc Ti to slusi, je videt, ze vse probihalo k vasi spokojenosti. A ta levandule, to je jak ze sna. Kdepak je ten kramek? Ja tam musim taky... Krasny den, Katerina

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zuzi to je nádhera.......niečo také potrebujem ako soľ:-))) čerstvý horský vzduch a tú vôňu levandule cítim až k nám...všetko dobré prajem...Kami

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj Zuzko, to je nádhera. My zítra vyrážíme jen na Šumavu, ale i tam se mi moc líbí. Ten levandulový obchůdek, to je sen...:)
    Hezký den
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Zuzi, mám moc rada slovinské kopce, sú to pre mňa vždy najkrajšie dovolenky a uprednostním ich pred morom. Určite si si to krásne užila, oddýchla si, nabrala kopec energie a chuti do tvorenia.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Teda Zuzi...na jedny Velikonoce jste toho stihli vážně hodně!!!!
    No a ten levandulový obchůdek...nádhera!!!!
    Myslím,že bych se tam vyřádila

    OdpovedaťOdstrániť
  13. No Zuzko, to si měla snad sedmimílové botky! Nádherné pohlednice, musela to být krása a ještě levadulový sen!
    Měj hezký večer, moc zdravím Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Zuzi, doufám že sis ten velikonoční výlet hezky užila. pro mně by to bylo asi moc zážitků naráz. Ale to víš, každý jsme jiný !
    CO jsou ty fialový hrudky na poslední koláži ??
    Děkuji za překrásné miloučké přáníčko .....

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Zuzka, to je nádhera ... mne tuším najviac učarovali tie fotky zo Slovinska :)
    Takýto výlet počas Veľkej noci je ako stvorený :)
    J.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahojte babule....dakujem za krasne komentare...S manzelom sme skonstatovali, ze keby sme vyhrali euromiliony :))) tak sa stahujeme do Slovinska :) je tam nadherne a ludia su velmi laskavi... a o kraji ani nehovorim...:)

    A ten obchodik najdete aj na http://www.lavandadivenzone.it/ ...a my sme boli v mestecku Venzone. Odporucam :)))

    Jaromilka tie fialove hrudky su fialove hrudky :))) vobec netusim co to bolo, ale vonalo to levandulovo .)))

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ahoj Zuzko,nadherna fotodokumentace! To jste si ty svatky uzuli opravdu krasne. Levandulovy kramek vypada uzasne:) Krasny den preje Monika.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ahojky Zuzanko,
    Krásně prožité svátky...a vše jsi moc hezky nafotila a popsala.Děkuji za tak krásný příspěvek a musím napsat,že ten levandulový krámek je úžasný. Krásný den, Soňa

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ahoj Zuzi! Tak ste si sviatky poriadne užili!Krásne fotky s ešte krajšími miestami!Mňa najviac chytili tie krásne zašnežené kopce, tá čistá príroda!Ďakujem!
    Pekný večer!
    Iveta

    OdpovedaťOdstrániť