Stránky

sobota 20. februára 2010

Veľkonočná súťaž

Bum Bum Bum...na známosť sa dáva...bum bum bum...že na tejto stránke opäť vypukne súťaž...
Bude trvať od dnes 20.2.2010 do 6.3.2010 t.j. dva týždne...:) A čo treba spraviť? Nechať mi tu komentár o tom, čo nemôže chýbať u vás počas Veľkonočných sviatkov. Môže to byť čokoľvek, či zvyk, či maškrtka...čokoľvek, čo považujete za "dôležité" na tento sviatok. Ak patríte medzi tých, čo tento sviatok "neobľubujú" a nijako ho neoslavujú, nezúfajte, aj vy niečo napíšte :) určite budete zaradení do losovania.
A o čo sa bude súťažiť? Malé kvetinkové vankúšiky...Sú to moje prvé pokusy :)



Vzhľadom na to, že sú tu 4 ks, manžel vylosuje dve mená...:) takže výhercovia dostanú 2 vankúšiky.
Tak teda, veľa šťastia a ďakujem za zapojenie do súťaže...:)

7 komentárov:

  1. Ahojky Zuzi .. jůůů krásné jarní polštářky .. a rovnou se jde o ně soutěžit .. měla bych asi nechat zvítězit "nevyšívačky" :o))) .. u nás o Velikonocích nesmí chybět kreslení vajíček voskem a pak barvení .. používáme barvy jara- červenou, zelenou, žlutou :o))) pa. K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Zuzka, si sikulka, u nas na Velku Noc musi byt vetvicka zlateho dazda vo vaze pekne ozdobena kraslicami, cistucky bytik a vsade kde sa da vajicka ci uz malovane alebo cokoladove a hlavne dobra nalada. Tak pekny vecer a vela zdaru s pracickami. Mirka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Zuzko,polstarky jsou moc hezke a moc rada se zucastnim souteze:)
    U nas na velikonoce nesmi chybet barveni vajicek z detmi.Tady v Kanade je zvyk schovavat vajicka a cokoladove dobrutky a deti potom chodi s kosickem a hledaji je.Vetsinou venku ale kdyz jsme jeste bydleli v byte tak se schovavalo tam.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zuzka...ako vždy náááááááááádhera!!! Obdivujem ľudí, ktorý dokážu čarovať ihlou...
    U nás si Veľkú noc nevieme predstaviť bez citronových rezov...mňam...ktoré nesmú chýbať na veľkonočnom stole. Určite dodám recept na svoj blog...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Zuzko.Polštářky jsou nádherné....A k těm Velikonocům.Co u nás nesmí chybět---Každý rok malujeme s holkama voskem kraslice,pečeme nějakou sladkou dobrotu-většinou na velikonoce máme věnečky a taky peču velikonoční nádivku,po které se všichni olizují

    OdpovedaťOdstrániť
  6. U nás nesmú chýbať bahniatka a na nich máme vajíčka, ale nie maľované, ale "oblečené" do takých na mieru našou babkou uháčkovaných oblečkov :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Zuzko!
    Na Velikonoce pečeme beránka z piškotového těsta,barvíme vajíčka.Dětem velikonoční zajíček nechává dobrůtky někde v hnízdečku na zahradě.Děti si je musejí najít.Taky bychom měli mít něco nového na sebe(aby nás beránek "nepokakal"!).
    Už aby tady bylo jaro!
    Hezký večer Míša Z.

    OdpovedaťOdstrániť