Stránky

streda 30. júla 2008

Uzívaný murko

Takto sa nám podarilo odfotiť Murka...ako nám vyplazuje jazyk a ako si zíva ...


Zverinec

Dnes som ušila micu a slonika. Sú zelený, lebo inú "normálnu" látku nemám. Musím si však povedať, že sa mi podarili...:)



utorok 22. júla 2008

Šitie

Dneska som sa rozhodla trocha experimentovať so šijacím strojom...Nevyťahujem ho zo skrine dosť často...veď je to aj vidieť :))). Ušila som dve vrecúška, na ktoré som aplikovala servítkovú techniku, a potom som ušila dva "mini" vankúšiky. Na jednom z nich je tiež servítková technika + koráliky a druhý vankúšik zdobí stuha a gombíky. Hádam sa mi to troška poradilo...:)





sobota 19. júla 2008

Svadba

Nemala by som to sem dať, ale nemôže odolať...:) Vytvorila som svadobný telegram pre moju kolegynku Ivetku. Dúfam, že sa jej bude páčiť a vždy jej to pripomenie ten jedinečný deň..svadobný...napr. aj po 50 rokoch :)


piatok 18. júla 2008

Mozaika

Kolegynka Slávka je tiež šikovníček...tá si pre istotu nakúpila kóóópec úlomkov, sklíčok, kryštálov a kamienkov na mozaikovú techniku. Jej prvý výtvor mám zakázané uverejniť :) aj keď nechápem prečo :)))). Druhý a tretí svietnik je tu v plnej kráse:



streda 16. júla 2008

Dnešná práca

Kúpila som si pár nových vecí...:) takže som to musela všetko pekne vyskúšať. Tu sú teda moje najnovšie pohľadnice...


nedeľa 13. júla 2008

Vôňa orientu

Pomôcky:

  • svietnik
  • koráliky
  • farby na sklo
  • kontúra na sklo
  • trocha fantázie

Magnetky

Slávka, Slávka!!! Takto ma namotať :). Sory za opakovanie, ale nápad sa mi neskutočne páčil. Tu sú moje veľdiela:


streda 9. júla 2008

Papierová taška

Vytvorila som papierovú tašku, alebo je to košík? Neviem, ale nápad sa mi páčil. Inšpiráciu som stiahla s tadeto.


Murko

Naše zlatíčko opäť pózovalo...:) No nie je na zjedenie? :))



nedeľa 6. júla 2008

Nedeľné ráno

Som hore od cca 7.30...takže čo s načatým ránom :) Ako som už sľúbila, trocha som pozmenila pohľadnicu z 1. júla. Dúfam, že aspoň troška k lepšiemu :))

A potom som sa nechala inšpirovať jednou skvelou ženskou, ktorá svoje pohľadnice dokáže doviesť do neskutočnej skvelosti. Jej práce sú jedinečné a hlavne úžasné!!! Keď pozerám jej práce, tak sa dostávam až do tranzu :). Moja pohľadnica je len slabý odvar toho čo ona dokáže. Ale za pokus to stálo :)


No a potom som sa nechala inšpirovať taktiež skvelým Michaelom. Je to vlastne fotorám z papiera...Moje dielo ešte nie je dokončené, musím si zohnať fotky, dolepiť a potom to odfotím ešte raz. Nakoniec mi to ostane v robote na stole :)

streda 2. júla 2008

Vrátenie do detských čias

Včera som zabíjala nudu tvorbou dvoch pohľadníc. Jedna je veľmi infantilná. ale zase som na ňu dostala 5 ohlasov...takže som na seba pyšná :)
Dievčatko na tejto pohľadnici je stará dobrá klasika - ako dieťa som sa vedela zahrať hodiny pri vystrihovaní a obliekaní papierových bábik.

Druhá pohľadnica je veľmi decentná :) až tak, že mi na nej niečo chýba...Veď dnes, ju skúsim troška vylepšiť...Možno sa mi to podarí, ak nie, tak pre svoj dobrý pocit som to aspoň skúsila...:). Mimochodom pri nej nemám žiadny hlas, takže ozaj tam niečo chýba :)