Stránky

nedeľa 5. októbra 2008

Félix



Tak vážení, je to tak...máme nového kocúra...a Murko nového kamaráta. Pýtate sa či som úplne osprostela? Asi áno, a najhoršie je, že to neviem ovládať..:-))




Takže zoznámte sa, toto mača je Félix, vlastne Eliot :)) Eliot je meno, ktoré má zapísané v papieroch...nieee nie je to žiadna extra mačka, myslím tým papiere od zverolekára :), ale Vladenko básnil o Félixovi, takže to bude velice schizofrenická mačka..teda kocúr. Zatiaľ ho voláme "malý, poprípade dilino, keď veľmi vystrája" :)


Má asi 4 mesiace a poviem vám, že papká aj za Murka :)))) To čo Murko nezje, Félix doje :) Prvá noc (piatok) s novou micou bola inak veľmi zaujímavá. Spala som asi tak dve hodiny, pretože Murko si bránil svoje územie, a boli veľké bitky...kto z koho...Sobota už bola lepšia, pretože predchádzajúcu nove vystrájali, tak sa predpokladám unavili a prespali ju tak do 5.30 Potom začal Félix mňaučať, že je hladný!!! Akože kde sme? :) Musel pekne počkať do ôsmej, kým dostal do misky...že nech si nezvyká.

Teraz obaja spinkajú. Murko na posteli a Félix v mačasom škrabadle. Som zvedavá ako to dopadne zajtra, keď budeme v práci a chlapci ostanú sami doma. Ešte že sa nevolá Kevin...lebo to by neveštilo nič dobré :))



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára