Stránky

nedeľa 31. júla 2011

Jazmínove mydlá

Zdravím všetkých v tomto upršanom nedeľnom dopoludní :)

Nechala som sa Katkou inšpirovať a vytvorila som si pár mydielok...nie sú tak krásne ako jej :) ale utešujem sa, že majú aspoň peknú vôňu .))))




streda 27. júla 2011

Výhra zo súťaže od anjela menom Sandra :)

prišla vo voňavom balíčku :) Moooc sa z výhry teším, ani si neviete predstaviť. Tá vôňa levandule sa šíri celým našim 2 izbovým bytom :) Je to fantastické...
...ďakujem za túto súťaž ešte raz...






prajem vám krásny večer :)

nedeľa 24. júla 2011

Pohľadnice ...a možno aj svadobné

:) no jo, neviem sa zastaviť .) Ale ja sa tak dobre pri tom cítim...:)


Na túto som obzvlášť hrdá...trvalo mi asi hodinu, kým som ju urobila:)



sobota 23. júla 2011

Pohľadnice

Ahojte, dneska bolo síce vonku pekne, mohla som sa ísť vyvetrať...ale ja som tvorila a tvorila. Mala som totiž objednávku od jednej babule, aby som vytvorila dve svadobné pohľadnice...Tak som ich vytvorila 4 :) aby si mala z čoho vyberať...





A potom som spravila jednu takú trocha skladaciu....tá je už po svadobná :) pre tých čo sa dočkali narodenia svojho potomka :)

nedeľa 17. júla 2011

Oblečenie pre vreckovky

Ahojte ahojte....dúfam, že ste prežili víkend v pohode ... že ste si aj odpočinuli a ste plný elánu do nového pracovného týždňa :) ... och nie nie, nedostala som úpal, len ma teší, že som si ušila takéto milé oblečenia pre papierové vreckovky ...



Je to úplne jednoduché a preto mi šitie išlo od ruky... :) alebo od stroja ? .)) Tak či tak je to milé (aspoň si myslím) :)

streda 13. júla 2011

Ušime si :)

Ahojte babule :) Tak som po sto rokoch vytiahla šijací stroj a ušila si pár drobností. Napríklad takéto látkové desiatové vrecúško :) Zmestí sa tam kadečo, napr. jabĺčko a keksík...:) To budem mať zajtra ráno na raňajky alebo desiatu? Neviem, uvidím ráno či sa mi bude chcieť spraviť rohlíček :)
Ak vás tiež omrzeli tie obyčajné papierové desiatové vrecká, ušite si aj vy takéto, je to veľmi jednoduché a hlavne originálne :) napr. aj pre deti do školy... :) Na internete ich je kopec, inšpirujte sa :)




A keď už som mala vytiahnutý stroj, tak som si vytvorila takého malé voňavé vankúšiky...






...do šitia priatelia ... :)

pondelok 11. júla 2011

GIVEAWAY / SOUTĚŽ

Ahojte....waw vážení, predstavujem vám úžasnú súťaž, ktorú organizuje Sandra s internetovým obchodem Bella Rose.


Zapojenie do súťaže je veľmi jednoduché, stačí si prečítať inštrukcie a uvidíte, hneď sa zapojíte, lebo výhra je veľmi lákavá.

prajem veľa šťastia :)

pondelok 4. júla 2011

Pohľadnica

:) ja keď začnem neviem skončiť ... a teraz budem robiť veľa veľa takýchto pohľadníc...lebo sa mi moooc páčia :)